Back to top

Rólunk

A HÁTTÉRORSZÁG reklámdekoráció teljes körű kivitelezésével foglalkozik.

2008-as megalakulásunk óta számos területen biztosítunk magas szintű dekorációs szolgáltatást a kirakat matricázástól, üzlethelyiségek dekorációs festésétől, csak alpintechnikával megoldható épülettakaráson, molinók kihelyezésén, felépítmények, standok tervezésén, gyártásán, felépítésén keresztül az autómatricázásig.

Főbb tevékenységi területeink

Komplex szolgáltatást nyújtunk az árajánlatkéréstől a nyomdai kiviteleztetésen keresztül a kihelyezésig, hogy egy kézben összpontosuljanak a feladatok, megkönnyítve és leegyszerűsítve ezzel Ügyfeleink munkáját.

Megrendelőinket dedikált key accountjaink teljes körűen kezelik, legyen szó már kialakult elképzelésről vagy akár csak egy ötletről. Nem csak a munka leszervezésében vesznek részt, hanem az Ügyfelek igényeinek feltérképezése után széles körű szakmai tapasztalatuk alapján javaslatokkal is hozzájárulnak a feladat költséghatékony, magas minőségű, sikeres teljesüléséhez.

Munkánkra minden esetben garanciát vállalunk mind a minőség, mind pedig a határidő tekintetében.

A hét minden napján és a nap minden órájában, azaz 7/24 Ügyfeleink rendelkezésére állunk.

A megrendeléseket saját asztalos és lakatosüzemünkben valósítjuk meg.

Az általunk nyújtott szolgáltatás tartalmazza a helyszíni felmérést, tervezést, kivitelezést, szállítást, felhelyezést, leszedést és elszállítást is.

A Háttérország számokban:
15 éve dolgozunk a piacon, ebből 8 éve vagyunk piacvezetők
800 projekten dolgozunk átlagosan évente
300-nál is több elégedett Ügyféllel büszkélkedünk
35 autós flottát dekoráltunk
25 dekoratőrrel dolgoztunk együtt

info@hatterorszag.hu